LaSoy & LA CHA - Health and Pleasure Shop

Македонски (Macedonian)

Вашата кошничка

Вашата кошничка во моментов е празна.

LaSoy & LaCha: Почетна Козметика Козметика Сапуни Сапуни по нарачка
PDFИспис

Сапуни по нарачка

Имате потреба од некој невообичаен сапун, со посебен мирис или состав?

Одберете ги состојките од нашата листа и ние ќе го изработиме сапунот само за вас.

Ова е одлична прилика за изработка на уникатен рекламен материјал на Вашата компанија или пак едноставно подарок за Вас самите.

Во можност сме да изработиме сапуни со најразличен облик, големина и боја.

Едноставно контактирајте не и ние ќе се погрижиме вашите желби да станат стварност!

Забелешка: Сапуните се нарачуваат и плаќаат 5-6 недели однапред (време потребно за сапонификација).

Цената на сапунот зависи од одбраните состојки како и од големината-обликот и грамажата. Минимум нарачка е една штангла сапун (1.6 кг).Сапуни по нарачка

Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0

Имате потреба од некој невообичаен сапун, со посебен мирис или состав? Одберете ги состојките од нашата листа и ние ќе го изработиме сапунот само за вас. Одлична прилика за изработка на уникатен рекламен материјал на Вашата компанија или пак едноставно подарок за Вас самите.

 
Детални информации...Имате прашање?

Контактирајте нé:

  • Тел: (+389) 72 22 80 77
  • Факс: (+389) 72 22 80 77
  • Email: office@lasoy.com.mk
  • Вебсајт: www.lasoy.com.mk

LaSoy природна козметика

LaCha чај и кафе