LaSoy & LA CHA - Health and Pleasure Shop

Македонски (Macedonian)

Вашата кошничка

Вашата кошничка во моментов е празна.

PDFИспис

Метални кутии

Метални кутии во многу различни облици, бои и големини за сите љубители на чај.

Овие садови се идеални за чување на чај во ливчиња. Чувствителните чаеви се добро заштитени од влијанието на разни мириси и светлина.


Подредување:

Лимена кутија "Klimt"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Klimt" коцкастa 
Детални информации...


Лимена кутија "Patricia"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Patricia", коцкаста 
Детални информации...


Лимена кутија "Klimt III"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Klimt III" коцкаста  
Детални информации...


Лимена кутија "Leonieke"

200.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Идеални за чување на чај во ливчиња. Чувствителните чаеви се добро заштитени од влијанието на разни мириси и светлина. 
Детални информации...


Лимена кутија "Pueblo"

200.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Pueblo" 100g коцкаста 
Детални информации...  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 5 од 5

Имате прашање?

Контактирајте нé:

  • Тел: (+389) 72 22 80 77
  • Факс: (+389) 72 22 80 77
  • Email: office@lasoy.com.mk
  • Вебсајт: www.lasoy.com.mk

LaSoy природна козметика

LaCha чај и кафе