LaSoy & LA CHA - Health and Pleasure Shop

Македонски (Macedonian)

Вашата кошничка

Вашата кошничка во моментов е празна.

PDFИспис

Прибор


Како безвременски напиток, чајот заслужува да се подготвува и сервира со додатоци кои ги исполнуваат највисоките стандарди. Нашиот широк спектар на високо селектирана ексклузивна галантерија вклучува чаши, шолји, сетови за чај за еден, чајници и разни сетови направени од порцелан, стакло, керамика, железо и глина, како и шарени контејнери, различни филтри и цедилки. Сите се специјално дизајнирани, рачно насликани и направени од материјали со висок квалитет, со цел да ви даде чувство на радост и исчекување за добра шолја чај.Имате прашање?

Контактирајте нé:

  • Тел: (+389) 72 22 80 77
  • Факс: (+389) 72 22 80 77
  • Email: office@lasoy.com.mk
  • Вебсајт: www.lasoy.com.mk

LaSoy природна козметика

LaCha чај и кафе

Payment