LaSoy & LA CHA - Health and Pleasure Shop

Македонски (Macedonian)

Вашата кошничка

Вашата кошничка во моментов е празна.

PDFИспис

Анти - стрес комплет


Заборавете ги секојдневните грижи и подарете му на своето тело егзотична комбинација за анти-стрес третман. Роматична, нежна, сензуална...

LaSoy производите за анти-стрес третман содржат комбинација на етерични масла кои му помагаат на телото да се здобие со енергија, да се ослободи од негативни мисли и лошо расположение.

БЕЗ средства за пенење
БЕЗ минерални масла
БЕЗ  синтетски конзерванси (парабени)


Течен сапун Источна магија или цврст (втор сет)
Стик за масажа Источна магија 45г или 70г (втор сет)
Пилинг за тело Источна магија
Путер за тело Источна магија
Имате прашање?

Контактирајте нé:

  • Тел: (+389) 72 22 80 77
  • Факс: (+389) 72 22 80 77
  • Email: office@lasoy.com.mk
  • Вебсајт: www.lasoy.com.mk

LaSoy природна козметика

LaCha чај и кафе

Payment