Испис Испис
Испис

Метални кутии

Метални кутии во многу различни облици, бои и големини за сите љубители на чај.

Овие садови се идеални за чување на чај во ливчиња. Чувствителните чаеви се добро заштитени од влијанието на разни мириси и светлина.


Подредување:

Лимена кутија "Klimt"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Klimt" коцкастa 
Детални информации...


Лимена кутија "Patricia"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Patricia", коцкаста 
Детални информации...


Лимена кутија "Klimt III"

80.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Klimt III" коцкаста  
Детални информации...


Лимена кутија "Leonieke"

200.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Идеални за чување на чај во ливчиња. Чувствителните чаеви се добро заштитени од влијанието на разни мириси и светлина. 
Детални информации...


Лимена кутија "Pueblo"

200.00 MKD
Просечна оценка:
0 stars  Вкупно гласови: 0
Лимена кутија  "Pueblo" 100g коцкаста 
Детални информации...Резултати 1 - 5 од 5